NIEUWS

2022

Landessieger Hessen-Thüringen 2022

Tiamo behaalde de vierde tijd in de eerste ronde en Tahiti de eerste tijd maar werd zwaar getroffen bij de aankomst van de eerste race! Ik heb haar laten nakijken en ze was in orde om de finale te lopen.

Tiamo had een slechte start, maar ging helemaal van buitenaf en kwam iets te laat en werd vierde!

Tahiti had een vreselijke start en moest haar weg vinden in het veld vanaf de 5e plaats toen ze de starthokken verliet. Ze deed heel hard haar best en werd 3e of zoals iemand me vertelde 'OH de beste is maar 3e'. Vienna je bent een geweldige hond en je zult altijd de beste voor MIJ zijn!

Gouden haas 2022

Eerste wedstrijd in België voor ons dit jaar. Tahiti en Tiamo renden samen. Tiamo liep 21.73, 21.40 en werd in de finale 3e met een tijd van 21.78. Tahiti won de eerste twee rondes in 20,89 en 20,87 en won haar finale in 20,89 🤩

Ook de eerste wedstrijd voor Ryleigh dit jaar na haar blessure en loopsheid. Ze werd 2e in een super spannende b-finale.

Alsook was het de eerste wedstrijd voor Vai Avanti Thiago die nog veel te leren heeft maar dat komt wel. Thiago werd 1ste in de B-finale van zijn gewichtsklasse

Kiepkerlrennen 2022

12 A reuen aan de start vandaag. In de eerste ronde won Tiamo zijn race in een tijd van 22.52 wat resulteerde in een 3e snelste tijd. Het bestuur besloot de tweede ronde af te gelasten en zo door te gaan naar de finale. Tiamo heeft alles gegeven en is 3e geworden ️ Goed gedaan Flappie!!

CGRC European Champion 2022!!

Waar moet ik beginnen.

Dit weekend hebben we deelgenomen aan het CGRC European Championship in Kallerup Denemarken.

We hebben er een kleine vakantie van gemaakt en mooie plekjes gezien. Ik wil beginnen met een shout-out naar het team op de Kallerup-baan! Wat een lieve, warme en behulpzame mensen!

Maar dan ga ik naar huis met

CGRC Europees Kampioen

Vai Avanti Tahiti!!!!❤️

En last but not least CGRC Vice Europees Kampioen

Vai Avanti Tiamo!!!❤️

Zo'n mooie race voor beiden en ik heb er echt van genoten om ze samen te zien racen 😍

Ik denk dat Tiamo voor het eerst in zijn leven als eerste uit het starthok kwam! Ik denk dat hij de Deense kranten niet zo goed begreep dus zichzelf focuste op de race!

Zo ongelooflijk trots op jullie!

.

Großen Preis von Gelsenkirchen 2022

Vai Avanti Tiamo liep met de A reuen waar er 13 inschrijvingen waren. De eerste eerste ronde was goed, maar met een slechte start zoals gewoonlijk 🤦🏼‍♀️ Hij werd tweede en behaalde de vierde tijd. Vanwege het slechte weer dat ze verwachtten, besloot de organisatie de tweede ronde te annuleren en de eerste 6 honden naar de finale te plaatsen. Tiamo gaf alles wat hij had en werd 6e❤️

Vai Avanti Tahiti liep met de A sprinter teven helaas waren er maar 4... (weet niet waar iedereen was...) Ze liep 2 geweldige races en heeft eindelijk haar start terug (na loopsheid)!

Tahiti won de Großen Preis von Gelsenkirchen 2022 in een tijd van 22,80!❤️

ZE IS GEWOON DE BESTE (voor mij 😉)

Hansa Union 2022

Een verre trip naar het noorden van Duitsland.

Met 6 A-reuen aan de start finisht Tiamo op een mooie 2e plaats!

Bij de A-sprinter teven zijn er helaas maar 4 aanwezig maar dat hield Tahiti niet tegen om met de overwinning aan de haal te gaan en wint zo de Hansa Union Ren 2022.

Sandbahnmeister 2022

Wat een dag! Onze eerste reis met onze nieuwe camper, Flappie die voor het eerst met de A-klasse moest rennen en Vienna die nog steeds terugkomt van haar loopsheid.

Flappie won zijn eerste ronde in een mooie tijd van 22.55, verbeterde zelfs de tweede ronde met 22.45 en liep een geweldige finale en werd 4e. Ik ben zo ongelooflijk trots op hem!

Vienna wat een hond 🙈 Ze begon de eerste ronde behoorlijk slecht en werd toen in de eerste bocht geraakt en viel toen bijna maar ging er toch door en werd tweede. Na haar te hebben bekeken leek alles in orde dus op naar de tweede ronde en daar was ze weer mijn Vienna ze vloog weg in een geweldige tijd van 22.11 en ging naar de finale in het rode rendek. In de finale openden ze het starthok en daar vloog ze als eerste over de finish en mag zich "Sandbahnmeisterin 2022" noemen!

Rotterdam Nationaal

Eerste wedstrijd van dit seizoen in Rotterdam!

Tiamo brak twee keer zijn persoonlijk record en wint zijn finale in 21.99 ❤️

Goed gedaan Flappie

2021

Gouden windhond 

De laatste wedstrijd van dit jaar voor Ryleigh (witte rendek op de foto)

Ryleigh was nog niet 100% terug in topvorm na haar loopsheid maar heeft alles gegeven wat ze had en eindigde op een mooie 6e plaats in de finale.

Grote prijs Beringen 2021

De laatste wedstrijd voor dit seizoen voor Tahiti en Tiamo

Tiamo wordt 2e bij de B reuen maar heeft een machtige wedstrijd gelopen!

Tahiti sluit haar seizoen af met het winnen van de grote prijs van Beringen 2021

Grand Prix SACL

Als voorlaatste wedstrijd trokken we naar het 'verre' Liverdy-En-Brie

Tiamo eindigde 5e bij de A reuen met een beetje pech in de start weer. veel bijgeleerd.

Tahiti was onklopbaar bij de A teven en wint haar 5e wedstrijd in rij


Landesrennsieger Oberhausen 2021

Dubbele winst voor team Vai Avanti

Tiamo wint bij de B reuen

Tahiti wint bij de Sprinter teven


EM Revanche 2021

Tahiti wint de tweede grootste wedstrijd van het jaar met  3 super ritten.

Tiamo veraste tijdens zijn eerste rit met de snelste tijd bij de B reuen maar kwam ervaring te kort in de finale en eindigde 3e. We komen er wel!

Chatillon-La-Palud

Op 22 augustus was het eindelijk aan de jongste twee om hun eerste wedstrijd te lopen. Tahiti liep 3 ijzersterke ritten en won de finale

Tiamo behaalde na 2 super ritten heel onverwachts de A finale waarin hij 5e werd en veel geleerd heeft. Op naar de volgende!

Grand Prix Yoko-Ono

De eerste wedstrijd van het jaar. 

Ryleigh won de wedstrijd (die genoemd is naar haar overgrootmoeder) in de b-sprinter klasse en nu is ze officieel A-klasse.